Kategorier
SKUP-prosjekter 16-17

Møllergata skole 2016-17

Skolen ønsket at elevene fikk et større repertoar av preferanser til fysisk aktivitet og knyttet til seg danseinstruktører fra X-ray ungdomsklubb, med hip-hop som et tilbud i Fysisk Aktivitet. Dansprosjektet ble koblet sammen med skolens årlige forestilling;  «Møllas talenter». Dansingen som ble vist fram var ikke en del av talentkonkurransen, men et «pauseinnslag».     […]

Skolen ønsket at elevene fikk et større repertoar av preferanser til fysisk aktivitet og knyttet til seg danseinstruktører fra X-ray ungdomsklubb, med hip-hop som et tilbud i Fysisk Aktivitet. Dansprosjektet ble koblet sammen med skolens årlige forestilling;  «Møllas talenter». Dansingen som ble vist fram var ikke en del av talentkonkurransen, men et «pauseinnslag».

 

Hvor er vi? Hvor går vi nå? Fra erfaringssamlingen 08.02.17