Kategorier
SKUP-prosjekter 17-18

Lusetjern skole

Lusetjern skole har brukt SKUP til et forprosjekt. Vi samarbeider med to billedkunstnere som neste skoleår (18/19) skal jobbe med 5. trinn. De skal være med å bestemme hva som skal males på skolegårdens grå betongvegger. Skolen skal dekorere skolens uteområde (grå betongvegger) med visuell kunst. Vi har som mål med dette å skape et […]

Lusetjern skole SKUP

Lusetjern skole har brukt SKUP til et forprosjekt. Vi samarbeider med to billedkunstnere som neste skoleår (18/19) skal jobbe med 5. trinn. De skal være med å bestemme hva som skal males på skolegårdens grå betongvegger.

Skolen skal dekorere skolens uteområde (grå betongvegger) med visuell kunst. Vi har som mål med dette å skape et skikkelig områdeløft, som øker både elevenes, foreldrenes tilhørighet og stolthet over skolen. Prosjektet skal vare fram til sommeren 2019 og gjennomføres i samarbeide med to kunstnere.

Lusetjern samarbeider med Vigdis Fjellheim og Torunn Skjelland.

I forberedelsene skrev Lusetjern dette om prosjektets mål:

Lusetjern Skole er en skole på Holmlia med mange minoritetsspråklige elever. Vi har mange kjedelige betongvegger i uteområdet som vi gjennom SKUP ønsker å begynne å dekorere.

Målet er at vi gjennom prosjektet skaper en større grad av tilhørighet til skolen blant elevene og engasjement hos foreldregruppen. Vi ønsker at man som elev, foresatt, ansatt eller forbivandrende skal kunne gå forbi og føle seg stolt over å være tilknyttet miljøet.